Skønheds-, smykkeblog eller noget helt andet

Pyyyha! Jeg har jo tidligere skrevet om hvorvidt den her blog skal blive til en livsstilsblog eller om den kun skal handle om smykker. Jeg har da også tænkt på at det skal være en allround skønhedsblog. Det har såmænd også været oppe at vende, at det skal være en madblog, men på den anden side har jeg ingen planer om at leve af at lave mad. Jeg bøjer mig i støvet for kokke,  gastronomer og kogekoner. De kan deres kram. Synes egentligt jeg er god til at lave mad, men ikke på det plan de professionelle disker op med.

Tilbage til det med skønhedsblog, så var det lige at jeg fik lidt mindreværdskomplekser. Altså ikke sådan rigtige mindreværdskomplekser, men nok bare et realistisk syn på mig selv. Jeg ved godt når jeg har fundet min overkvinde (M/K). Det gælder jo om at fokusere på det man er god til. På sidste familieferie fik jeg faktisk taget en del billeder, men de ligger stadigvæk på min smartphone. Så etableret er:

  1. Jeg er ikke god til at få sat billederne på min blog.
  2. Jeg ser jo smuk og dejlig ud – men ligner dog ikke en topmodel.

Det var egentligt ikke fordi det var faldet mig ind at man skulle ligne en fotomodel for at have en skønhedsblog. Vi har alle brug for skønhedstips. Men skønhedsmagasiner bruger jo gerne at betale fotomodeller og dygtige fotografer.

Så var det jeg kom til at kigge på nogle skønhedsblogs rundt omkring, og selve dem der blogger ligner altså noget jeg bestemt ikke kan hamle op med. De er supergode til både punkt 1 og 2.

Se her, her, her og her.