Sygdomme Forårsaget Af Dårlig Kost

sundhedsydelser medicin

Ingefær Hultin er en Chicago-baseret forfatter og diætist med speciale i onkologi, fitness, kosttilskud og plante-baserede kost. Hun er Bachelor i engelsk fra University of Washington og har en Master of Science i Ernæring fra naturopatisk Bastyr University. Den GBD studiet er anslået årligt, og hver runde af resultaterne, er internt konsistente (årsagsspecifikke dødelighed skøn er summeret til at matche alle mortalitet skøn) og kollektivt udtømmende (resterende kategorier andre" er taget for at gøre det muligt at kvantificere den samlede byrde) (Afsnit 1-5 i bilag 1 ). De numre, der er rapporteret i tidligere runde af GBD er ikke identiske med dem, der af den nuværende runde (GBD 2016) for 2 hovedårsager. Først, da GBD 2010 Speciel Meddelelse om OS risikofaktorer, der er blevet yderligere forfining af skrald kodning" (ie, dårligt definerede dødsårsager) omfordeling metoder ( Tillæg 1 ). For det andet den nye analyse på det statslige niveau ændrer nogle af de skøn, lidt når de lægges sammen til det nationale niveau.

GBD 2016 giver en ny tid-serien.

I begyndelsen af 90 ' s, og jeg begyndte at markedsføring af hele fødevarer blå grøn alger produkter efter at lære om autoimmune sygdomme og produkter til brug for dem.

I løbet af de næste 20 år, så jeg fortsatte med at forskning og lære om årsagerne til andre sundhedsmæssige problemer, såsom kræft, diabetes, candida, autisme, osteoporose og mere, jeg kom på tværs af exceptionelle produkter, der hjalp med at rette dem. Jeg udvidet mit virksomheder produktsortiment til at omfatte disse produkter og begyndte at skabe flere hjemmesider for at løse disse problemer.

Et lignende redskab, der kan hjælpe med tidlig påvisning af Usa ' s sjette største dødsårsag: Alzheimers sygdom. Ofte, læger ikke anerkende fysiske symptomer i tide til at prøve nogen af sygdommen er få eksisterende interventioner. Men machine learning hører, hvad lægen kan ikke: Tegn på kognitiv svækkelse i tale. Dette er, hvordan Toronto-baserede Winterlight Labs er at udvikle et værktøj til at udvælge antydninger af demens i sin meget tidlige stadier. Medstifter Frank Rudzicz kalder disse spor nervøs," og funkler:" højfrekvens bølger kun computere, der ikke er mennesker, der kan høre.

Men disse partnerskaber, der går ud over at distribuere lægemidler. Børn Uden Orme, et program af Den Task Force, slår til lyd for en helhedsorienteret indsats for at styre jord - sendes helminthiases (indvoldsorm), der inkorporerer undersøgelser til at måle orm byrde og bedste praksis inden for vand, sanitet og hygiejne (VASK). Med input af globale partnere, som organisationen støtter de ramte lande' ormekur programmer gennem tekniske innovationer, som kan styrke landets kapacitet til at planlægge deres disease control programmer, mere effektivt og med kvalitet i data. Resultaterne af dette samarbejde er illustreret i Bangladesh, hvis sundhedsministeriet for nylig annonceret store ændringer i politik for at udvide ormekur til gymnasiet børn.

Viral feber tegner sig for en væsentlig årsag til sygelighed i Maldiverne. Dengue fortsætter med at være en epidemi i Maldiverne. Der har været en række af de rapporterede tilfælde af dengue feber og dengue hæmoragisk feber i de sidste par år.

I 2006, et udbrud af chikungunya blev også rapporteret. Mosquito sygdomme er meget almindeligt forekommende i øer.
Institut for folkesundhed gennemfører vektor-kontrol-programmer til at styre og forebygge smitsomme sygdomme i hovedstaden og øvrige øer i Maldiverne.