Sygdommen Afhængighed Og Behandling Metoder

sundhed piller medicin

Hjerte-kar-sygdomme er et meget bredt begreb. Spise basiske fødevarer vil forbedre din energi niveauer, styrke dine muskler, give dine celler til at fungere på den måde, de skal fungere, og stopper parasitter og gær overvækst. Hæve din alkaline niveauer, og du vil have mere afslappende søvn, smerte lindring, og mere ungdommelig hud.

Antibiotika er effektive medicin for at bekæmpe bakterielle infektioner. De enten dræbe bakterier eller stoppe dem i at formere sig, så kroppens naturlige forsvar for at eliminere patogener.

Anvendes korrekt, kan antibiotika med til at redde liv. Men stigende antibiotikaresistens er at begrænse effektiviteten af disse stoffer. At tage et antibiotikum, som anvist, selv efter at symptomerne forsvinder, er nøglen til at kurere en infektion og forhindre udvikling af resistente bakterier.


Patolog: En læge, der har specialiseret sig i at diagnosticere og klassificere sygdomme efter lab tests og ved at kigge på væv og celler med et mikroskop.
Den patolog bestemmer, om en tumor er kræft, og, hvis det er kræft, den nøjagtige type celle (hvor den begyndte) og kvalitet (hvor hurtigt det sandsynligvis vil vokse).

Et pludseligt udbrud af voksne acne i en patient, som er i hans 30'erne eller 40'erne, kan det indikere, type 2 diabetes, og ifølge American Diabetes Association, diabetisk hud komplikationer, herunder acne, opstår i op til en tredjedel af diabetes patienter på et tidspunkt. Fordi type 2-diabetes reducerer kroppens evne til at helbrede fra infektion, acne hos diabetikere, som kan være særligt vanskelige at behandle.

Behandling vil afhænge af den fase, hvor personen er. Diagnosen nyresvigt og sværhedsgraden af den samme er gjort ved at tage en blodprøve. Det niveau af affaldsstoffer i blodet ville hjælpe at se, hvor dårlig nyre er begyndt at fungere. Yderligere, urin prøver kan træffes. Tilstedeværelsen af proteiner i urinen ville fortælle, at nyrerne er holdt op med at fungere.